Aroma Diffúzorok használata
Az aroma diffúzor alkalmazása:
Egy illóolaj-diffúzor használatával az illóolajok minden előnyét élvezthetjük, ellentétben a gyertya vagy viaszfűtő olajokkal szemben. Valójában az illóolajok használata a legtöbb fontos vegyi anyagot és vegyületet denaturálhatja, így lényegében csak az illatanyagot szétoszlatja, és nem károsítja az illóolaj összetételét. Ezért mindig használjon olyan diffúzort, amely nem használ hőenergiát a porlasztáshoz. 
 
A hő diffúzorok nem olyan hatékonyak, mint a ventilátoros diffúzorok, porlasztó diffúzorok, ultrahangos diffúzorok.
Napjainkban sok stresszhatásnak vagyunk kitéve amitől nyugtalanok, feszültek lehetünk. 
 
Nyugtató hatást fejt ki otthonunkban az illóolaj diffúzor készülék illóolajakat párologtatva. A bergamott, a kamilla, a rózsa és a tömjén nyugtalan szorongás elősegítésére ajánlott olaj. Az illóolajok erőteljes antimikrobiális anyagokkal rendelkeznek, amelyek segíthetnek megölni az otthonában begyűjtött baktériumokat. 
 
Az olajok levegőbe való diffúziójával megbetegítheti a levegőben lévő baktériumokat, mielőtt megbetegszik. Az olajok segíthetnek az immunitás növelésében is, csökkentve a hideg vagy az influenza valószínűségét. Az oreganoolaj segíthet megelőzni az influenzát, a borsmenta megakadályozhatja a köhögést, vagy hideg és a citrom segít megelőzni vagy csökkenteni a vírusok súlyosságát.
Az illóolajok diffúziójának legújabb módja kétségtelenül az ultrahangos diffúzorok használata. 
 
Az ultrahangos diffúzorok egy másik erős pontja a színes LED-ek jelenléte, amelyek az aromaterápiát és a krómterápiát kombinálják; az utóbbi egy ősi alternatív gyógyászat, amely szerint minden szín befolyásolhatja az ember fizikai és szellemi jólétét.
Ultrahangos Diffúzor vélemények itt olvashatók!
Aroma diffúzor előnyei:
Az igazán fontos aroma-diffúzor előnyei között szerepel az a képesség, hogy kellemes és egészséges beltéri klimat biztosítson. A helyiségek páratartalma nagyon fontos , mivel döntő fontosságú, ha panaszkodunk az irritált nyálkahártyákra, a szemre és a bőrre. Egyébként a nedvességhiány gyorsabban nyitja meg az ajtót a megfázás esetén is. A 40% -nál alacsonyabb páratartalom miatt ez nagyon negatív módon észlelhető. A nyálkahártyák kiszáradnak, és következményei a bőr viszketése, az irritált és pirosított szem, ami természetesen nagyon kellemetlen. Használtál sok fa a szobában, valamint fabútor? A túl száraz levegő károsíthatja a túlszárítást is, például átmenetilegnemkívánatos deformáció. Tudta, hogy a túl száraz helyiséglevegő fémtárgyak érintésekor kis áramütésekhez is vezethet.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now